SEMESTERN ÄR SLUT – FULL FART MOT FRAMTIDEN!

Hoppas att ni liksom vi har fått ladda och vila hjärnan i sommar och känner er sugna på rutiner och kunskap igen. Vi är ivriga att få starta detta “nya år” som har så mycket spännande att bjuda på.

Utöver en hel del föreläsningar på YH, gymnasier och vuxenutbildningar ser vi också fram mot att ge oss på turné med DRAFTIT och deras Expo HR för att träffa Sveriges HR-chefer och specialister!

Vi ser fram emot att träffa läromedelsförfattare när vi håller helgkurs med SLFF och är peppade på att hålla i flertalet heldagsutbildningar i samarbete med Kompetenstjänst som tar oss till flera av landets norra delar. Vi fortsätter även vårt samarbete med Lärarnas Riksförbund runt om i Sverige och föreläser i år på lednings – och utvecklingsspåret på SETT SYD.

Dessutom kommer vår nya lilla handbok “Hjärnfokus på läsning” ut på NA förlag.  Det och ganska mycket mer ser vi fram emot i höst. 

Vi fortsätter givetvis att kontinuerligt göra inlägg såväl här som på facebook och instagram med hjärnfokus på utbildning och hoppas på att ni hänger med oss. NU kör vi igång! 😀

Dela inlägg:

Fler inlägg: