Här kan du läsa utvärderingar av Hajja Hjärnfokus. Längre ner hittar du också uppdragsgivare.

Expo HR för Draftit

Hajja Hjärnfokus var fantastiskt professionella, roliga och mycket intressanta, hade gärna fått varit längre! Höjdpunkterna var tjejerna från Hajja hjärnan. Mycket bra moderator. Hjärntjejerna var fantastiskt intressanta!

Personal från flygledarutbildningen på Entry Point North, Sturup

Det har levererats väl och jag saknar inget. Det jag framför allt ser är att ni har skakat liv i våra tankar kring hur vi undervisar och når våra elever. Vet att många av deltagarna redan prövat flera metoder i sin egen undervisning. Superbra med handfasta tips och råd och metoder.

FOJAB arkitekter

Extremt proffsiga!

Länsstudiedag i Norrköping

Hej, och tack för en fantastisk föreläsning. En av de bästa jag någonsin varit på. Så stimulerande, professionellt, underväxlande, underhållande och verktygsgivande. Jag har öst beröm över er båda i personalrummet idag. Lasse Hoffman

Kompetento “Psykisk hälsa i skolan”

OJ ... så bra .. med praktiska exempel, både för oss själva men hur VI ska prata med eleverna. Kanon! Inspirerande Otroligt inspirerande föreläsning Både Annika och Lena tog upp jättebra konkreta grepp att ta med till skolan. Kändes jättebra och peppande!! Tillförde mig en del ny kunskap om inlärning, vilket jag verkligen uppskattade.

Insamlingsstiftelsen Choice, retorik för läkarstudenter

Läkarstudenterna var också väldigt nöjda, flera påpekade efteråt att er föreläsning var givande och att de efteråt kände sig inspirerade till att börja föreläsa!

Helgkurs i Stockholm för SLFF “Hjärnfokus på läromedel”

En härlig helg! Har gett många nya tankar till mitt skrivande. Ni är otroligt positiva, kunniga och inspirerande. Dessutom fantastiskt väl förberedda och samspelta. Ni får 5 hjärnor av 5. Inspirerande, lever som ni lär vilket gör att inte bara innehållet utan också det pedagogiska tänket befästs.

Lärarnas Riksförbund, Luleå

Var igår och tog del av er fantastiska föreläsning i Luleå … så bra upplägg, så tydligt, så konkret o så härliga underhållande föreläsare. Jag jobbar 13 mil norr om Luleå så vi hade kört ner bara för er skull … visste att det skulle vara värt sas!! Lena

Pedagoger från Malmö stad

Att ha erfarenhetsutbyte. Veckans utmaning, jättevärdefullt att ta del av varandras erfarenheter. Tar ner det på en konkret nivå. Alla tre workshop var mycket givande. Lagom med teori men också hur jag kan använda det i min undervisning

Personal från Folkuniversitetet Syd

Jag kan bara säga HURRA och TACK! Tydligt hur vår hjärna/lärande fungerar. Hur jag kan förändra medvetet och med små medel.

Uppdragsgivare

• Setterwalls advokatbyrå, Stockholm

• FOJAB Arkitekter, Stockholm, Malmö, Helsingborg

• Entry Point North, Flygledarutbildningen, Sturup

• Columbus, Malmö

• Expo HR (Draftit AB) Malmö, Göteborg, Stockholm

• EF Class (akademiska team), Malmö

• AcadeMedias ledarskapsprogram, Stockholm

• Studie- och yrkesvägledare, Lunds universitet

• Pedagogisk personal, Lunds universitet

• Pedagogisk Inspiration, Malmö

Läs Mer