NU BYTER VI NAMN TILL ”HAJJA HJÄRNFOKUS”

Att “hajja” eller förstå vikten av HJÄRNFOKUS gör att du kan jobba och lära effektivare, lugnare och smartare. Hjärnfokus handlar om att skapa goda förutsättningar för din hjärna. I dagens extremt föränderliga, superslimmade och högteknologiska värld behöver vi vara rädda om hjärnan och ta hänsyn till dess begränsningar för kunna prestera och hålla i längden.

Med HAJJA HJÄRNFOKUS jobbar vi vidare med workshops och föreläsningar utifrån Minnet, Mindset, Stress, Motivation och Brain breaks runt om i vårt avlånga land. Till hösten har vi en ny föreläsning om hur hjärnan fungerar i arbetslivet och strategier för att kunna hantera informationsöverflödet, tusen bollar i luften och ständiga distraktioner.

Till våren dyker också en ny liten handbok upp på NA-förlag: “Hjärnfokus på lässtrategier” och i pipeline ligger även en handbok om “Hjärnfokus på Mindset”.

Tillsammans med NA-förlag och Hypocampus jobbar vi vidare med digitalisering av vår läromedelsserie “Svenska – helt enkelt”. Att NA har satsat på en digitalisering med fokus på hjärnan och lärande känns otroligt rätt och spännande.

Givetvis fortsätter vi att dela korta inlägg med hjärnfokus på Facebook och Instagram men med nytt namn HAJJA HJÄRNFOKUS. En samlad bild av vår verksamhet finner du på vår hemsida Hajja.nu.  

Nu heter vi “Hajja Hjärnfokus” och fortsätter arbeta för ett effektivt och hållbart lärande ?

Annika och Lena

 

 

 

Dela inlägg:

Fler inlägg: