Hjärnsmart lärande – en liten handbok att läsa på en halvtimme

  • Start
  • Nyheter
  • Hjärnsmart lärande – en liten handbok att läsa på en halvtimme

En bok om hjärnan och lärande för alla er som vill förstå fascinerande och grundläggande principer om vår formbara hjärna och för alla er som vill effektivisera ert lärande.  

Det här är en bok som handlar om minnet. Att lära sig nya saker handlar nämligen om att skapa hållbara långtidsminnen, minnen som sedan går att plocka fram när de behövs. Allt du minns, allt du lär dig och alla erfarenheter du bär på består av kopplingar mellan hjärnceller. Forskningen om hjärnan och hur den fungerar fullständigt exploderar och varje år publiceras det runt 100 000 nya studier. Eftersom hjärnan är plastisk och formbar ritas dess karta om från en dag till en annan, och genom att du förstår den grundläggande principen bakom detta kan du effektivisera din inlärning. I boken presenteras fyra olika steg som hjälper dig att hitta ett mer hjärnsmart lärande, oavsett vad det är du ska lägga på minnet!

Är du i ett lärande eller har du en vän, elev eller ett barn eller ungdom i din närhet som skulle behöva effektiva strategier? Kanske är du förälder och vill stötta ditt barn i sitt lärande? Beställ handboken här!

 

Dela inlägg:

Fler inlägg: